What’s in the name

Deborah is Vertrouwen, Ijverig, Samenwerken, Intuïtie en Eerlijk. Zeven woorden die mij zowel in het dagelijks leven omschrijven, als tijdens het werk.
Afgekort maakt dat: Deb’s Visie.
Vertrouwen

Vertrouwen

Het grootste compliment dat ik in mijn werk kan krijgen is het vertrouwen van het paard of de pony waarmee ik werk. Met alle vertrouwen die ik zelf heb, in mijn werk en in het paard of de pony, probeer ik een open en positieve basis te creëren om dit vertrouwen te krijgen.
Ijverig

Ijverig

Om tot de best passende hoef voor het paard of de pony te komen is het belangrijk om kwaliteit te leveren en mijn kennis hoog te houden. Ik ben onwijs nieuwsgierig en leergierig naar alles wat er op hoeven-, en paardengebied te leren valt en ben hier ook elke dag mee bezig. Buiten dat ik zelf graag leer over hoeven, deel ik ook graag mijn hoevenkennis.
Samenwerken

Samenwerken

Alleen bereik ik niets. Ik heb op z’n minst een paard of pony nodig die bereid is om met mij samen te werken tot een goed resultaat. Om de best passende hoeven te creëeren is er vaak meer nodig dan alleen het paard en ik. De eigenaar speelt hierin ook een grote rol, ik werk dan ook graag met diens aanwezigheid. Soms is het nodig om andere disciplines binnen de paardenwereld erbij te halen. Hierin zal ik dan adviseren en uitleg geven.
Intuïtie

Intuïtie

In een wereld waar gevoel, intuïtie en spiritualiteit op de tweede plek staan, is overleven voor een gevoelig dier soms lastig. Dankzij een achtergrond van zelfontwikkeling, waarbij onder andere energetische therapieën en spiritualiteit centraal stonden, heb ik geleerd om te gaan met deze mooie aspecten van het leven. Een kennis en kunde, die de omgang met veel (verkeerd begrepen) paarden en pony’s een stuk aangenamer kunnen maken.
Eerlijkheid

Eerlijkheid

Ik ben eerlijk naar het paard, de begeleider en mijzelf, door rekening te houden met ieders grenzen. Ook ben ik eerlijk in adviezen, informatie en mijn werk.

Benieuwd wat ik voor jou en je paard kan betekenen? Neem snel contact op!